среда, 21. октобар 2015.

Pasulj sa kolenicom i suvim mesom* Brown bean soup with pork hog and smoked ribs





Da ,da kuvamo mi i pasulj.Najviše volimo braon pasulj i suvo meso u njemu. Još ako nam je ostala neka papričica od zimnice...divota. ja volim i nasečen cni luk uz ovo. A podrazumeva se domaći hleb

Sastojci
500 g braon pasulja
1 crni luk
3 čena belog luka
1 kašičica aleve paprike
so i biber
1 lovorov list
vezica peršuna
1 Kašika pardajz pire
1 šargarepa
svinjska kolenica
400 grama suvih rebra

Priprema
Pasulj potopimo u vodu veče pre pripreme da lepo nabubri
Ovo možete i sa suvim mesom da ispusti so .Ja ne, zato što meso prvo posebno kuvam pa pri kraju dodam u pasulj


Skuvamo meso ,oko 30 minuta, pa promenimo vodu i kuvamo još 30 minuta
Propržimo luk i beli luk,dodamo cedjen pasulj, isečenu šaragarepu ,začine, pa nalijemo vodom


.Kuvamo 15 do 20 minuta pa dodamo meso koje smo očistili od kosti (samo kolenicu, ne rebra)



Kuvamo još 15 minuta na srednjoj temperaturi..Gotovo


Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer