четвртак, 09. април 2015.

Punjeni Patlidžan Stuffed eggplant


Vrlo brzo i uusno.Indijski začini dodaju mekom patlidžanu posebno lep ukus!

Sastojci

4 mala patlidžana
2 čena belog luka, iseckanog
1 crvena čili papričica
so i biber
2 Kašike iseckanog svežeg korijandera
palac izmlevenog djumbira
1 kašičica braon šećra
Sok pola limuna
1/4 kašičice kurkume
1 crveni luk, iseckan
1 Kašia karija



Piprema

Patlidžan sa jedne strane rasečemo da napravimo *džepić*

Prodinstamo sve sastojke i to rasporedimo u džepiće

Dobro zagrejemo ulje u tiganju s apoklopcem i pržimo patlidžan , sa svake strane oko 3 minuta
Zatim poklopimo i pržimo na niskoj temperaturi jos 15 minuta.



Serviramo kao predjelo




Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer