субота, 03. децембар 2011.

POGACA/Bread Sort/Brood Soort/Brot Sorte

We are still on: Mirjana's blog
Wij zijn nog steeds op : Mirjana's blog
Wir sind noch immer auf :Mirjana's blog


Pogaca
This is hard to translate:)



Vesna's Pogaca



Best advice:Follow the recipe



Ingredients

  • Dough

  •  1/2 kgselfrising flour
  •  1 dl oil
  •  2,5 dlmilk
  •  1egg
  •  1,5 tsp salt
  •  1tsp sugar
  •  1 tsp baking powder
  •  1/2 cube of fresh yeast
  • Filling

  • 100 gram cold margarine 
  •  100 grgrated Gouda
  •  100 grsthinly sliced ham
  • and

  •  1egg for brushing
  •  little margarine for the baking dish


    preparation 1 Put Yeast, salt, sugar and one sppon flour. Pour some warm milk and let it foam. 2 Sift flour with baking powdermake a hole in the middle and pour the yeast, egg, oil and warm milk.3 Kneed smooth paste and leave to rise a short  time(approx. 20 minutes) 4 Dough on floured board and divide it into three balls. 5 Each ball roll out thinly into a rectangle. 6 Each layer sprinkled with grated margarine, gouda and ham. 7 Roll and make a plait  8 Put in round baking dish )roll the dough  in a circle. 9 Cover with a cloth and leave for 45 minutes to rise. 10 Brush the dough with egg and bake 45 minutes at 200 degrees Celzius. 11 I've baked with a fan 45 minutes at 180 degrees.   ****
    ingrediënten deeg   1 / 2 kg selfrijsing bloem 1 dl olie 2,5 dlmilk 1ei1,5 tl zout 1 theelepel suiker 1theelepel bakpoeder 1 / 2 blokje verse gistvulling 100 gram koude margarine 100 geraspe Gouda 100 gr dun gesneden plakjes ham en   1ei voor het borstelen weinig margarine voor de ovenschaal voorbereiding 1 Doe gist, zout, suiker en een lepel bloem. Giet wat warme melk en laat het opschuimen. 2 Zeef de bloem met het bakpoeder, maak een gat in het midden en giet de gist, ei, olie en warme melk. 3 Kneed glade deeg en laat het een korte tijd (ca. 20 minuten)rijsen 4  Doe het deeg op met bloem bestoven bord en verdeel het in drie ballen. 5 Elke bal dun uitrollen tot een rechthoek. 6 Elke laag bestrooid met geraspte margarine, Gouda en ham. 7 Rol en maak een vlecht 8 Zet in ronde ovenschaalrol het deeg in een cirkel. 9 Dek af met een doek en laat gedurende 45 minuten  staan​​. 10 Bestrijk het deeg met ei en bak 45 minuten op 200 graden Celzius. 11 Ik heb gebakken met een ventilator 45 minuten op 180 graden.
    *******
    Zutaten
    • Teig

    •  1/2 kgMehl
    •  1 dl Oel
    •  2,5 dl Milch
    •  1Ei
    •  1,5 tl Salz
    •  1tl Zucker 
    •  1 tl Backpulver 
    •  1/2 Stueck Frische Hefe
    Füllung
    100 g Margarine 100 gr geriebeneGouda Scheiben Schinken geschnitten
    und
       1Ei zum Bürsten etwas Margarine für Auflaufform
    Vorbereitung
    A
    Gib Hefe, Salz, Zucker und ein LoefelMehl 
    . Gießen Sie etwas warme Milch und lassen Sie es Schaumen.
    2
    Mehl mit Backpulver, ein Loch in der Mitte und gießen in der Hefe, Ei, Öl und warme Milch.
    3
    mache glatten Teig  und lassen Sie ihn für eine kurze Zeit (ca. 20 Minuten) steigen
    4
    Teig auf bemehlten Brett und teilen sic in drei Bälle.
    5
    Roll jede Kugel zu einem dünnen Rechteck.
    6
    Jede Schicht mit geriebenem Margarine, Schinken und Gouda.
    7
    Rolle und schaffen einen Zopf 
    8
    Legen Sie in runder Backform) rollen Sie den Teig in einen Kreis.
    9
    Mit einem Tuch abdecken und lassen Sie sie für 45 Minuten ruhen lassen.
    10
    Pinsel den Teig mit Ei bestreichen und backen 45 Minuten bei 200 Grad Celzius.
    11
    Ich habe mit einem Ventilator 45 Minuten bei 180 Grad gebacken.
Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer