Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

уторак, 29. новембар 2011.

Raznjici (Meat skewers)/Raznjici (Vlees spies)/Raznjici(Fleisspiess)


We continue :Mirjana's blog
We gaan verder met:Mirjana's blog
Wir gehen weiter mit :Mirjana's blog

Raznjici of rolled chickenmeat


ingredients
- 1 whole chicken breast (white meat), boneless
- 1 clove garlic
- 2 tablespoons tomato puree (paste)
- 3-4 snite (lobe) dried bacon (ham can)
- Fresh basil (to cover the roll)
- A little oil to lubricate
- Salt, spices, pepper of what you love


preparation
 chicken meat, spread them on board to work,
cover with plastic wrap and
slightly  hammer the meat.

Add salt, pepper, mince garlic and brush over the meat.
(you can use garlic powder)

Press the mixture with tomato paste, the whole length and width, and make up the bacon, bacon over, arrange basil leaves.
(You can also use home made kecap if any)


Press the foil make the roll and leave little in the fridge.

If using wooden skewers for kebab, then soak them 30min. in the water!l Cut the roll


Lightly prick on sticks (we begin by the end of the bend), load them into the pan
and bake until golden, about 5 minutes on one side and also on the other side.

Serve with lot of salad.

*******

Raznjici van gerolde kippenvlees

ingrediënten
- 1 hele kipfilet (wit vlees)zonder been
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 3-4 snee  gedroogd spek (ham kan)
- Verse basilicum (om de rol te dekken)
- Een weinig olie te smeren
- Zout, specerijen, peper of  waar je van houdt


voorbereiding
  kippenvlees, verspreiden aan boord waar je  werkt,
afdekken met plasticfolie en
een beetje  het vlees plat slaan.

Voeg zout, peper, gehakt knoflook en bestrijk het vlees.
(u kunt knoflook poeder gebruiken)

Druk het mengsel met de tomatenpuree, de gehele lengte en breedteen de , spek basilicumblaadjes erop.
(U kunt ook gebruik maken van zelfgemaakte kecap indien aanwezig)
Druk op de folie  om  de rol te maken en laat weinig in de koelkast.
 Snijd de rol
Als u houten stokjes gebruikt voor kebab, dan laat ze 30min. in het water

Licht prikken op stokken (we beginnen met het einde van de bocht), doe in de braadpan
en bak goudbruin, ongeveer 5 minuten aan de ene kant en ook op de andere kant.

Serveer met veel salade.
*******Raznjici von gerollten Haenchenbrust

Zutaten
- 1 ganzes Haenchenbrust, ohne Knochen
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Tomatenmark
- 3-4 Stück getrockneten Speck (Schinken kann)
- Frisches Basilikum 
- Ein wenig Öl zum Schmieren
- Salz, Gewürze, Pfeffer, oder was du liebst



Vorbereitung

   Huhn, an Bord ausgebreitet, wo Sie arbeiten,
Mit Plastikfolie abdecken und
leichtdas Fleish haemmern


Mit Salz, Pfeffer, Knoblauch  das Fleisch bestreichen.
(Sie können Knoblauchpulver verwenden)


Drücken Sie die Mischung mit den Tomaten, die gesamte Länge und Breite, und der Speck Basilikumblätter an der Oberflaeche.
(Sie können auch hausgemachte kecap gebaruchen falls vorhanden)
Drücken Sie die Foliein die Rolle und lassen wenig in den Kühlschrank stehen.
  Schneiden Sie die Rolle
Wenn Sie Holzspieße für Kebab verwenden, dann lassen Sie sie 30 Minuten. inWasser
Licht stechen auf Stöcken (wir beginnen mit dem Ende der Kurve), in Bratpfanne tun
und backen bis sie goldbraun sind, ca. 5 Minuten auf der einen Seite und auf der anderen Seite.


Servieren mit viel Salat.
Visit another bloger that has posts in English and German language:Tanja's Blog
Tufahije
(walnut-stuffed apples stewed in water with sugar)



8 коментара:

Cuisine Paradise је рекао...

Gosh!! The chicken skewers look delicious with the accompany avocado salad.

Christine's Pantry је рекао...

Skewers and the salad looks so good. Yum!

Tina Maxima је рекао...

super:)

Nely је рекао...

Sve izgleda savršeno,baš otvara apetit:)

Grandma Bonnie је рекао...

The chicken looks tasty!!!

Jeka i Maja је рекао...

Jako mi se sviđaju ovakvi ražnjići! :)

(Maja)

Анониман је рекао...

I loved the skewers! Fantastic suggestion! Beijos, Paula

Ruby је рекао...

Wat een heerlijke gerechten zet je op je blog, om te kwijlen! Ik ga binnenkort zeker wat uitproberen!

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer