уторак, 06. децембар 2011.

Peaches cookie/Perzik koekjes/Pfirsig Plätzchen



And last but not least from :Mirjana;s Blog
Nou de laatste post maar net zo lekker van:Mirjana;s Blog
Das letzte aber nicht weniger lekker Post von: Mirjana's Blog

Peach cookies

For the dough is required:
3 eggs
200ml oil
200ml milk
300gr sugar
flour?-that you can not tell you the exact measure of , but moves around 850gr
2 small teaspoons baking powder

filling
Jam of the apricots, crumbs of peach cookie when removing the middle
cinnamon, rum.

In deep bowl  put milk, oil, eggs, sugar and flour ,mix well..Add baking powder and sift (if you have time) so all together kneed the dough till it  does not stick to hands.Cover with plastic wrap and leave a 40 - minutes to rest.
When the dough is rested, it should be kneeded againmake small balls and place on baking dish covered with baking paper .

I can make a longer roll of dough and cut into almost equal pieces
Bake in preheated oven at previously 170C, about 20 minutes .. they must remain bright colors.
If the temperature is too high, the dough will crack !!!!!!

Put balls to cool and remove  middle  with sharp knive. Collect crumbs.


Add  apricot  jam,crumbs a little cinnamon and rum to taste. Fill each half peach and merge them together.

In the two bowls  pour moderately warm milk and add the paint / color to food, color,peach / orange in a bowl and pour very little milk, and other yellow and pour half the container  (200ml) then the combined peaches dip in yellow



and only slightly either side of the dip in the color of a peach or orange, dispose of the tissue paper just a few seconds and immediately roll them in sugar crystals.

After dipping them aside on paper to absorb some liquid in the peach and paper and when you roll in the sugar will not be wet, and sugar will adhere nicely




dry up, if it does happen, they again dipped into the color and the sugar!:)
****
Perzik koekjes
Voor het deeg is vereist:
3 eieren
200ml olie
200ml melk
300gr suiker
bloem?, Kan ik niet zeggen wat de exactehoeveelheid is, maar beweegt zich op ongeveer 850gr
2 kleine theelepels bakpoeder

vulling
Jam van de abrikozen, kruimels van perzik koekje bij het verwijderen van het midden
kaneel, rum.

In diepe kom zetten melk, olie, eieren, suiker en bloem, goed mengen .. Voeg bakpoeder en zeef (als je tijd hebt) dus allemaal samen kneden van het deeg tot het niet plakt aan handenDek af met plasticfolie en laat een 40 - minuten  rusten.
Als het deeg is uitgerust, moet deze opnieuw worden gekneed ;maak kleine balletjes en leg ze op ovenschaal bedekt met bakpapier.
Ik maak een langere roll van het deeg en snijd ze in bijna gelijke stukken

Bak in een voorverwarmde oven op 170C , ongeveer 20 minuten .. ze moeten heldere kleur behouden.
Als de temperatuur te hoog is, zal het deeg barsten !!!!!!

Zet ballen om af te koelen en midden verwijderen met scherp mesVerzamel kruimels.


Voeg abrikozenjam, kruimels een beetje kaneel en rum naar smaak toe. Vul elk halfperzik en samenvoegen.

In de twee schalen giet matig warme melk en voeg de verf / kleur van voedsel, kleur,perzik / oranje in een kom en giet er heel weinig melk, en andere gele en giet de helft van de container (200 ml), dan de gecombineerde perziken dip in geel
en slechts licht aan beide zijden van de dip in de kleur van een perzik of oranje, slechts enkele seconden en onmiddellijk te rollen in kristal suiker

Na het dompelen zet ze opzij op papier om wat vloeistof te absorberen in de perzik en papier en als je rolt in de suiker wordt niet nat, en suiker zal mooi houden
op hen .. gewoon moet worden uitgevoerd door approx.6-8 perziken dat de eerste zou opdrogen, als het toch gebeurt, ze weer gedoopt in de kleur en de suiker!)Pfirsich Kekse
Für den Teig benötigt wird:
3 Eier
Oil 200ml
200ml Milch
300gr Zucker
Mehl?, kann ich nicht sagen, was der genaues Gewicht ist es bewegt sich um 850gr
2  Teelöffel Backpulver

Füllung
Aprikosenmarmelade, Pfirsich Kekskrümel aus der Entfernung von der Mitte
Zimt, Rum.

In Schüssel geben Milch, Öl, Eier, Zucker und Mehl, gut mischen .. Backpulver und Sieb (wenn Sie Zeit haben), so dass alle zusammen den Teig kneten, bis es nich auf den haenden klebt.Mit mit Plastikfolie bedecken und lassen Sie eine 40-Minuten ruhen

Wenn der Teig geruht hat, sollte erneut geknetet, machen kleine Kugeln  und auf Backblechauflegen der mit Backpapier abgedeckt ist.
Ich mache eine lange Rolle von Teig und schneiden sie in fast gleichen Teilen
Im vorgeheizten Ofen bei 170C, ca. 20 Minuten .. sie müssen  helle Farbe behalten.
Wenn die Temperatur zu hoch ist, wird der Teig knacken !!!!!!

Lass Kugeln abkühlen und entfernen Sie die Mitte mit scharfem Messer. Sammeln Sie Krümel.
Mix Aprikosenmarmelade, etwas Zimt und Rum ,Krümel . Füllen Sie die einzelnen Pfirsich Haelften und zusammen pressen..

In den beiden Schalen gießen mäßig warme Milch und fügen Sie die Farbe / Farbe des Lebensmittel-Farbe, Pfirsich / orange in eine Schüssel geben und sehr wenig Milch und andere gelb und gießen Sie die Hälfte der Container (200 ml), dann das kombinierte Dip Pfirsiche in gelb
und nur leicht auf beiden Seiten , nur wenige Sekunden und sofort in Kristallzucker rollen

Nach dem Eintauchen beiseite zu Papier zu etwas Flüssigkeit in den Pfirsich-undPapier aufnehmen, wie Sie in der Zucker rollen wird nicht nass, und Zucker wird 
schön halten
. Nur um von ca.6-8 Pfirsiche, dass austrocknen würde zuerst durchgeführt werden, wenn es passiert, sie wieder eingetaucht in die Farbe und Zucker!)

Other great recipes(unfortuantely  only in her own language):
Andere lekkernijen ,helaas aleen in haar modertaal
Andere Rezepten ,leider nur in Ihre Muttersprache

Egyptian Cake/Egypt Taart/Egypten Torte


Home made/Huisgemaakt/Hausgemacht

Tomatosoup with meatballs/Tomatensoep met gehakt balletjes.Tomatensuppe mit Hakbalchen
Bolognese Tart 
Cupcakes



VELIKO HVALA MIRJANI!!!!!

Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer