Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

недеља, 25. март 2018.

Putujemo u Južnu Ameriku , ko ce skuvati najbolje jelo sa tih prostora?Dragi kulinari i svi ostali ljubitelji dobrog zalogaja povedite nas na put u Južnu Ameriku i osvojite neku od nagrada. Igre ce trajati do 15 aprila u ponoć po evropskom vremenu.
Recepte sa najmanje 3 slike šaljite na mail : kuligre3@gmail.com

Recepti naravno moraju biti spremljeni u vašoj kuhinji, a možete i poslati neke koje ste već isprobali. Broj recepta po učesniku nije ograničen.

Recepte će ocenjivati Gospodin Denis Adamovic, kuvar sa naših prostora, perspektivan mlad čovek, koji momentalno radi u Švajcarskoj, a i sam voli egzotično začinjenu kuhinju
Svima želim mnogo sreće !

*********************************************************************************


Nagrade koje možete osvojiti : 

Ukupno ima 8 nagrada : prva , druga , treća i pet utešnih.


Svi nagradjeni ce kao i oni sa utešnom nagradom dobiti i Kuvar : Fridine Fijeste, Fride Kalo koja je bila vrlo uspešna slikarka u Meksiku.Divna sećanja na život Fride Kalo i Dijega Rivere u Plavoj kući.

U knjizi se nalaze stare crno-bele porodične fotografije, više od 100 recepata za jela koja je Frida volela da priprema, ilustracije tih recepata, kao i fotografije mrtvih priroda koje su inspirisane Fridinim slikama, što sve zajedno čini ovu knjigu snažnom, uzbudljivom i inspirativnom, kakva je bila i Frida. 

1 Nagrada : 7000 RSD

2 Nagrada : 5000 RSD


3 Nagrada : 3000 RSD

I pet utešnih nagrada Kuvar : Fridine Fijeste

Ovu knjigu dobija i prvih 3 nagradjenih.

Kao malu pomoć pogledajte sledeći video:


Нема коментара:

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer