среда, 01. јун 2016.

Eas El Hanout, Svinjski vrat rolovan


Evo nam i jednog domaćina sa lepim receptom za naše takmičenje za najbolji recept sa zaćinom Ras El Hanout- Bojam Mitrović se baš potrudio
Svinjski vrat iseci tako da moze da se zavije u rolat.posuti ga začinima Ras al Hanout i ,namazati senfom i ostaviti da prenoći u frižideru. Crni luk i šampinjone propržiti da dobiju staklastu boju. Meso posoliti i pobiberiti,poredjati listove kačkavalja po njemu, pa onda propržene šampinjone i luk. uviti i staviti u mrežicu . peci oko 45 minuta prekriveno alu folijom pa joč 45 min bez nje,to jest pustiti da se zapeče .pred kraj ubaciti krompir okolo rolata da se ispeče i poprimi ukuse i mirise od sokova iz rolata
Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer