субота, 11. јул 2015.

Losos u testu * Salmon in pastry



Na jednsotavan način možete ovo brzo spremiti . Vaši gosti če biti izloženi eksploziji ukusa.


Sastojci

2 filo kore za pitu
4 fileta lososa iz kojih ste odstranili kosti
300 g maldog spanaća
100 g krem sira
1 limun,narendana korica
so, biber po ukusu
20 g istopljenog putera za premazivanje kore
6 komada kapra
15 g susama




Sastavimo dve kore i sredinu premažemo puterom, kao i celu koru
U sredini stavimo spanać

Naredjamo filete lososa
Pobiberimo i posolimo
Rasporedimo na losos krem sir
Dodamo kapar.
Narendamo koricu limuna.
Zatvorimo koru  i dobro premažemo puterom
Pospemo susamom



Stavimo papir za pečenje na ravan pleh



Pečemo 20 minuta
na 220 stepeni Celzija dok kore lepo porumene.


Služimo uz svežu mešanu salatu



 I neko dobro belo vino



Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer