Pirinac sa tunjevinom
Sastojci
1 glavica crnog luka,150 g mariniranih šampinjona,200 g pirinča,1
konzerva tunjevine,2 kuvana jajeta,mešavina suvog biljnog
začina,biber,ulje
1 glavica crnog luka,150 g mariniranih šampinjona,200 g pirinča,1
konzerva tunjevine,2 kuvana jajeta,mešavina suvog biljnog
začina,biber,ulje
Priprema
Na zagrejanom ulju propržiti sitno seckan crni luk.Zatim dodati
šampinjone,pržiti 5 minuta pa dodati obaren pirinač i ocedjenu
tunjevinu.Jaja sitno iseckati pa ih dodati i sve lepo
sjediniti.Začiniti po ukusu i skloniti sa šporeta.Poslužiti toplo.
Na zagrejanom ulju propržiti sitno seckan crni luk.Zatim dodati
šampinjone,pržiti 5 minuta pa dodati obaren pirinač i ocedjenu
tunjevinu.Jaja sitno iseckati pa ih dodati i sve lepo
sjediniti.Začiniti po ukusu i skloniti sa šporeta.Poslužiti toplo.
Ivana Pešić
Нема коментара:
Постави коментар