Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

недеља, 25. март 2018.

Kuligre : Tražimo najbolji Recept Južne Amerike 7


PUHERO ARGENTINO  
u Argentini a kod nas Punjena bundeva 



Potrebni sastojci 


1 bundeva,
 200g belog krupnijeg pasulja, 
200gr crnog luka, 
200 gr suve ovčetine, 
150gr sveže šargarepe 
 ljuta začinska paprika 2 kašičice 
so 1 kašičica 
mleveni biber pola kašičice 
2 crvene  paprike  


Priprema


Pasulj oprati i pustiti da provri kad provri pustiti 10 minuta da vri i baciti prvu vodu, a pasulj isprati hladnom vodom .U šerpu sipati vodu staviti pasulj i  pustiti  da se krčka 45 minuta. 
Luk iseckati i proprziti na ulju skloniti sa ringle pa u u luk dodati 2 male kašičice ljute začinske  paprike dodati seckanu šargarepu promešati  . U bundevu staviti polovinu oceđenog  pasulja  preko  pasulja staviti prženi luk dodati crvene  paprike koje smo napunili sa pasuljem dodati seckanu ovčetinu  i sve  slozit u bundevu posoliti i  pobiberiti.  prekriti pasuljem i naliti sa hladnom vodom da ogrezne Poklopiti  sa drškom budeve. Dršku bundeve pokriti sa alu folijom i staviti u rernu na 200 stepeni oko 150 minuta . Prijatno!

Dijana Popović
Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer