Scroll down for Recipe in English,Rezept in Deutch, unten
Recept šalje : Ivana Pešić
Punjeni šampinjoni
Sastojci
500 g krupnijih šampinjona,
200 g pilećeg belog mesa,
4 kašike kisele pavlake
,200 g kačkavalja
začini: so,biber,ulje
Priprema
Na zagrejanom ulju ispržiti mleveno pileće meso.Skloniti sa šporeta i
dodati kiselu pavlaku.Začiniti po želji i dobro sjediniti. U podmazan
vatrostalni sud poredjati šampinjone,napuniti filom i posuti rendanim
kačkavaljem.Peći 20 minuta na 200 stepeni C.
Gefüllte Champignons
Zutaten
500 g größere Pilze,
200 g weiße Hühnerfleisch ,
4 EL saure Sahne
200 g Hartkäse
Gewürze: Salz, Pfeffer, Öl
Vorbereitung
In den heißen Öl braten Fleisch meso.Sauere Sahne zugeben, wuerzen und vemischen.
In geölte
Feuerfeste Schalle Gericht anordnen, die Pilze, füllen Füllung, bestreichen und mit geriebenem
Kaese abdecken..Baken :20 Minuten bei 200 Grad C.
Stuffed mushrooms
ingredients
500 g larger mushrooms,
200 g chicken white meat,
4 tablespoons of sour cream
200 g hard cheese
Spices: salt, pepper, oil
Preparation
In the hot oil fry cut chicken meat.Add
Sour cream.Season to taste and mix.. In oiled
Fireproof dish arrange the mushrooms, fill the filling and sprinkle i twith grated cheese
Bake 20 minutes at 200 degrees C.
Recept šalje : Ivana Pešić
Punjeni šampinjoni
Sastojci
500 g krupnijih šampinjona,
200 g pilećeg belog mesa,
4 kašike kisele pavlake
,200 g kačkavalja
začini: so,biber,ulje
Priprema
Na zagrejanom ulju ispržiti mleveno pileće meso.Skloniti sa šporeta i
dodati kiselu pavlaku.Začiniti po želji i dobro sjediniti. U podmazan
vatrostalni sud poredjati šampinjone,napuniti filom i posuti rendanim
kačkavaljem.Peći 20 minuta na 200 stepeni C.
Gefüllte Champignons
Zutaten
500 g größere Pilze,
200 g weiße Hühnerfleisch ,
4 EL saure Sahne
200 g Hartkäse
Gewürze: Salz, Pfeffer, Öl
Vorbereitung
In den heißen Öl braten Fleisch meso.Sauere Sahne zugeben, wuerzen und vemischen.
In geölte
Feuerfeste Schalle Gericht anordnen, die Pilze, füllen Füllung, bestreichen und mit geriebenem
Kaese abdecken..Baken :20 Minuten bei 200 Grad C.
ingredients
500 g larger mushrooms,
200 g chicken white meat,
4 tablespoons of sour cream
200 g hard cheese
Spices: salt, pepper, oil
Preparation
In the hot oil fry cut chicken meat.Add
Sour cream.Season to taste and mix.. In oiled
Fireproof dish arrange the mushrooms, fill the filling and sprinkle i twith grated cheese
Bake 20 minutes at 200 degrees C.
Нема коментара:
Постави коментар