Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

среда, 7. мај 2014.

RADOST ZA RADOSTNova stranica gde svi možete menjati darove .Pogledajte uključite se ,predlažite poklanjajte budite darivani .
Ova stranica je nastala potrebom da poklanjajući Radost nekome, u zamenu dobijemo Radost za nekog drugog.
Kako funkcioniše?.Vrlo jednostavno.
Na jednoj strani imamo darodavce koji ponude neki poklon.U zamenu se ne traži novčana protivvrednost, nego neki paket za neku ustanovu.društvo ili slično po izboru darodavca.

Ja lično sam odabrala Svratište u Beogradu u Krfskoj Ulici,gde saradjujem sa jednom divnom osobom .Ideja je da vas ustanova koju ste odabrali obavesti šta im je najpotrebnije  i da to naglasite u vašoj ponudi.Kad odlučite čiju ponudu prihvatate za zamenu, onda ste vi dalje u kontaktu da dobijete obaveštenje od vaše izabrane ustanove da je zamenjena radost pristigla i onda pošaljete Vašu Radost.
Ako imate potrebu da nekog darujete, nesto lepo sto vam je preostalo a nemate kome da poklonite, obradujte nekoga kome je tako nesto uistinu potrebno, mi cemo rado biti posrednici
Kako je ovo i za mene novo ,osim što smo jednu probnu akciju vodili na Facebook i odlično je prošla, mislim da je najbolje da započnemo, pa pratite kako funkcioniše i javljajte se sa svojim Radostima (darovima) ili nudite Zamenu za ponudjene Radosti.

Prve dve ponudjene radosti su
Kucica Pepe Prase
Kenwood Mixer

Radujmo se u dobrotvorne svrhe!

1 коментар:

Nena3110 је рекао...

Divna je kućica i crtež tvoje ćere:)

Drago mi je zbog ove akcije. Potrudiću se da širim informaciju.

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer