Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

субота, 01. март 2014.

Piletina sa pečenim povrćem





Uvek omiljeno kod nas.I  pletinu zbog toga što imamo naše kokoške rado jedemo.Povrće je takodje iz baste.Šta da vam  pričam uživanje




Sve lepo poslažemo u tepsiju.Povrče koje sam koristila su tikvice,paradajz šampinjoni(oni nisu iz moje baste ,već sa pijace) I žuta paprika Babura
Piletina je uvaljana u malo brašna sa parmezanom




Pečemo na 200 stepeni Celzija 30 minuta




Serviramo uz salatu.Ja sam koristila krastavac






3 коментара:

Snežana Maricic је рекао...

Ovo izgleda savršeno, a sigurno je i veoma ukusno.

Анониман је рекао...

Eh piletinu posebno volimo da jedemo I srecom da ima kokoski po basti,masa:)Pozdravcitj:)

mango dash је рекао...

Hey, very nice site. I came across this on Google, and I am stoked that I did. I will definitely be coming back

here more often. Wish I could add to the conversation and bring a bit more to the table,but am just taking in as

much info as I can at the moment. Thanks for sharing.

Mango Drinks

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer