четвртак, 23. јануар 2014.

Kolibri kolac sa filom od krem sira


ime nisam ja izmislila .Zaista se tako zove.Vrlo prijtan kolac i ya oci i za pojesti

Sastojci

Testo

3 solje brasna
1 solja secera
1/2 solje braon secera
1 kasicica bikarbone
1 kasicica soli
1 1/2 kasika ulja
3 jaja
1 slja komadica ananasa iz konzerve
3 isitnjene banane
1 solja isitnjenih oraha
2 solje rendane bundeve

Krem sir Fil

300 gram krem sira
1/2 solje secera u prahu
rendana korica i sok od 2 limuna




Stavimo sve sastojke u ciniju.Dobro izmesamo>Ja mesam rukom




Sipamo u okrugli pleh(24 cm precnika) Pecemo na 180 stepeni Celzija  70 minuta.


Ohladimo,Izvadimo kolac tako da dno bude vrh
Presecemo na pola




Pravimo fil .Stavimo u blender sir,koricu i sok limuna i sjedinimo u glatku masu.
Premazemo ohladjen kolac.Po peseku ,stavimo drugu polovinu

Ponovo premazeo

 Ovu spiralu sam pravila od mesavine secera u prahu u koji sam dodala malo soka od limuna,i malo roza boje zah ranu.Uzivajte
Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer