Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

четвртак, 23. јануар 2014.

Kolibri kolac sa filom od krem sira


ime nisam ja izmislila .Zaista se tako zove.Vrlo prijtan kolac i ya oci i za pojesti

Sastojci

Testo

3 solje brasna
1 solja secera
1/2 solje braon secera
1 kasicica bikarbone
1 kasicica soli
1 1/2 kasika ulja
3 jaja
1 slja komadica ananasa iz konzerve
3 isitnjene banane
1 solja isitnjenih oraha
2 solje rendane bundeve

Krem sir Fil

300 gram krem sira
1/2 solje secera u prahu
rendana korica i sok od 2 limuna




Stavimo sve sastojke u ciniju.Dobro izmesamo>Ja mesam rukom




Sipamo u okrugli pleh(24 cm precnika) Pecemo na 180 stepeni Celzija  70 minuta.


Ohladimo,Izvadimo kolac tako da dno bude vrh
Presecemo na pola




Pravimo fil .Stavimo u blender sir,koricu i sok limuna i sjedinimo u glatku masu.
Premazemo ohladjen kolac.Po peseku ,stavimo drugu polovinu

Ponovo premazeo

 Ovu spiralu sam pravila od mesavine secera u prahu u koji sam dodala malo soka od limuna,i malo roza boje zah ranu.Uzivajte

Нема коментара:

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer