Zvuči komplikovano , izgleda još komplikovanije ali budi interes u svojim bojama i razgledajući sve te kreacije čuvenog kulinara i izumitelja iste, Adria Ferana i vlasnika El Bulli Restorana u Španiji.Nažalost on je odlučio da restoran zatvori i da otvori katedru an Univerzitetu u Barceloni...baš o Molekularnoj Gastronomiji.Ko može i voli nek izvoli. Ja nažalost ne mogu.
Od svih njegovih kreacija uspela sam samo da napravim penu od nekoliko vrsta povrća što izgleda tako divno i dodaje onaj specijalni izgled koji svi volimo da vidimo.Uživajte.
7 коментара:
Hvala ti da si ovo stavila, meni je to fenomenalno. Volim takve experimente.
Uvek je lepo videti nekog majstora na delu:)
Ja ipak glasam za pileće grudi...(one punjene)...:)...pozz
Gledela u nekoj od emisija cini mi se Anthony Borden-a...
Anthony je takodjejedan od mojih omiljenih gastronoma.Jeste on je bio tamo.Otisao vrlo skeptican ali bioje odusevljen.
E,...ovako neshto cemo da ostavimo vama mladima; na vama svijet ostaje!
Ma nemoj da se izvlacis ..slobodno probaj:)
Постави коментар