Potrebno je
400 g pilećeg mesa
1 crni luk
1 šolja graška šećerca
1 šargarepa
1 šolja crvenog pasulja
1 šolja kukuruza šećreca
1 brokoli
veza korijandera
so,biber,kumin,dimljena paprika
Priprema
Na ulju propržiti seckan crni luk,posuti ga kašičicom šećera i ostaviti da se karamelizuje.Piletinu iseći na kocke začiniti solju,biberom,dimljenom paprikom i kuminom.Dodati je luku,propržiti da dobije boju,a onda dodati grašak,šargarepu i dinstati.Kad omekša,staviti pasulj,posuti seckanim lišćem korijandera,zaliti pilećim bujonom i ostaviti da se krčka.Pred kraj dodati i kukuruz šećera,brokoli i začiniti.Doterati ukus i ostaviti da se još malo kuva.Poslužiti toplo.
Dijana Ademović
Subotica
Нема коментара:
Постави коментар