четвртак, 25. јун 2015.

Supa od pečenih paprika


Neka vas ukus iznenadi!
  • Sastojci
  • 6 crvenh paprika babura
  • 2 Kašike maslinovog ulja
  • ½ crnog isečenog luka, srednje veličine
  • ¼ kašičica krupne morske soli
  • ¼ kašičica crnog mlevenog bibera
  • 4 šolje bistre pileće supe
  • 2 kašike seckanog svežeg bosiljka
  • 2 Kašike šerija
  • 4 Kašike  maskarpone (možete zameniti krem sirom)
  • 2 šargarepe
  • Nekoliko rešnjeva tanke slanine

Priprema
Papriku ispečemo i oljuštimo.
Maslinovo ulje u šerpu sa lukom , solju,, kuvamo na niskoj temperaturi dok luk omekša, oko 10 minuta. Ispržimo slaninu. Dodamo oljuštenu pariku,bistru supu,bosiljak, šargarepu, djjumbir i šeri i poklopljeno krčkamo na niskoj temperaturi oko 15 minuta 



Sipamo supu u blender i miksamo dok postane gusta i glatka


Izvadimo iz blendera i dodamo sir pa opet izmešamo.

Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer