петак, 14. фебруар 2014.

Zeleni mešani jagnjeći kari/Green Lamb Stir Fry/Gruenner Lamm Curry/Groene roergebakken lamskerrie

 Ovaj vrlo ukusan, Jagnjeći mešani  zeleni kari je recept meseca kod moje omiljene Novozelandske a I svetski poznate ( u Srbiji je možete gledati na 24 sata) kuvarice Anabel Langbein.Ako vas interesuje šta sve divno ona sprema I uopšte više o njoj, pogledajte njenu web stranicu  http://www.annabel-langbein.com Tu se nalazi I  video recept za ovo jelo.Uživajte


Priprema  10 minuta
Kuvanje  6 do 8 minuta
Obroka 3 do 4

400 grama jagnjetine u kockama
2 kašike Tajlandske zelene kari paste
300 grama buranije
200 grama mladog graška sa ljuskom
1 crvena babura ,tanko isečena
1/2  šolje krema od kokosa
2 kašičice ribljeg sosa
1 kašičica mekog braon šećera
1 limeta fino izrendana
1 Kašika soka od limete
2 kašike ulja
So po ukusu

Servirati
1 mladi luk sitno iseckan
1/2 šolje  seckanih prženih kikiriki
2 kašike seckanog lista  korijandera


Pomešajte jagnjetinu sa kari pastom I odložite.
Kombinujte baburu,buraniju, kokos krem,riblji sos,čečer I koru I sok limete u velikom loncu,pustite da prokuva I kuvajte 3  minuta
Dok se povrće kuva, zagrejte ulje u većem tiganju ili woku ako ga imate.Posolite jagnjetinu I na visokoj temperaturi ispržite dok ne porumeni,oko 3 minuta.
Dodajte mladi grašak  na svega 20 do 30 sekundi.Sad sjedinite sve sastojke
Sve dobro izmešajte ,dodajte soli ako je potrebno.Prespite u činiju.
Pospite zelenim lukom, seckanim lsitom korijandera I prženim seckanim kikiriki.
Servirajte sa kuvanim pirinčem.

Prijatno!
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This lovely Green Lamb Stir Fry is Ananbel's Langbein recipe of the month.Made with of course the best Lamb in the world. If you have possibility to get Silver  Fern Farm Brand   of New Zeland Lamb you will know yourself in heaven with every bite.Want to check out more of scrumptious recipe by Ananbel? Visit her website  http://www.annabel-langbein.com
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Prep time:
10 mins
Cook time:
6-8 mins
Serves:
3-4

  • 400g packet Silver Fern Farms Lamb Stir-Fry
  • 2 tbsp thai green curry paste (choose your favourite brand)
  • 300g green beans, trimmed
  • 200g snow peas, trimmed
  • 1 red pepper, thinly sliced
  • ½ cup coconut cream
  • 2 tsp fish sauce
  • 1 tsp soft brown sugar
  • finely grated zest of 1 lime
  • 1 tbsp lime juice
  • 2 tbsp neutral oil
  • salt, to taste
To serve
  • 1 spring onion, finely chopped
  • ½ cup chopped roasted peanuts
  • 2 tbsp chopped coriander leaves
    Mix lamb with curry paste and set aside. Combine beans, red pepper, coconut cream, fish sauce, sugar and lime zest and juice in a large pot, cover, bring to a boil and simmer for 3 minutes.
    While vegetables are cooking, heat the oil in a heavy-based frypan or wok. Season lamb with salt and stir-fry over high heat until lightly browned (2-3 minutes). Add snow peas and stir for 20-30 seconds to wilt. Add lamb and snow peas to bean and red pepper mixture, toss to combine and adjust seasonings to taste. Transfer to a serving bowl and serve immediately, topped with spring onion, peanuts and coriander and accompanied by rice and lime wedges.


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    Gruenner Lammcurry gemischt,
     ist Das Rezept des Monats, von meine liebster Und nicht nur in Neu Seeland bekannte Kochin,Annabel Langbein.Das Original Rezept sowie auch viele andere lekkere Rezepten befinden sich auf ihre Web  Seite :  http://www.annabel-langbein.com .Da  koennen Sie auch das video von diesen Rezept anschauen. Wenn Sie moeglichkeit haben Silver Fern Farm Lamm zu finden dan sitzen Sie gebakken;). Neu Seeland Lamm ist das beste Lamm in der Welt.So zart .


    Zubereitungszeit :10 MinutenKochzeit:6-8 Min.Mahlzeiten:3-4
    • 400g Paket Silver Fern Farms Lamb Rühren-Braten• 2 EL grüne Thai- Curry-Paste (wählen Sie Ihre Lieblingsmarke )• 300 g grüne Bohnen , geputzt• 200 g Zuckerschoten , getrimmt• 1 rote Paprika , in dünne Scheiben geschnitten• ½ Tasse Kokoscreme• 2 TL Fischsauce• 1 TL weicher brauner Zucker• fein geriebene Schale von 1 Limette• 1 EL Limettensaft• 2 EL neutrales Öl• Salz, nach GeschmackZum Servieren• 1 Frühlingszwiebel , fein gehackt• ½ Tasse gehackte geröstete Erdnüsse• 2 EL gehackte KorianderblätterMix Lamm mit Curry-Paste und beiseite stellen. Kombinieren Sie Bohnen , Paprika , Kokosmilch , Fischsauce , Zucker und Limettenschale und Saft in einem großen Topf , Deckel, zum Kochen bringen und 3 Minuten köcheln lassen .Während das Gemüse kocht , erhitzen Sie das Öl in einer schweren Pfanne -basierte oder Wok. Wuerzen Sie Lamm mit Salz und unter Rühren braten bei starker Hitze , bis sie leicht gebräunt sind (2-3 Minuten). Erbsen hinzufügen und rühren für 20-30 Sekunden zu welken . In Lamm und Zuckerschoten auf Bohnen und rote Paprika Mischung , werfen , und
    würzen nach Geschmack. In eine Schüssel geben und sofort servieren , garniert mit Frühlingszwiebeln, Erdnüssen und Koriander und begleitet von Reis und Limetten

    Guten Apetit


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    Dit is de Recept van de maand van mijn favoriete Niuwezeelandse maarook wereldbekende Chef Annabel Langbein. Het origineele
    Deze mooie Green Lamb Stir Fry is Ananbel's Langbein recept van de maand.Gemaakt met uiteraard de beste Lam in de wereld. Als u de mogelijkheid hebt om Silver Fern Farm Brand Lam te bemachtigen dan kunt u zih gelukkig prijzen. Zin gekregen om meer van heerlijke recepten  door Ananbel te zien? Bezoek haar website http://www.annabel-langbein.com.
    Deze recept kunt u daar ook als video bekijken

    Groene roergebakken lamskerrie

    Prep tijd :10 minsBereidingstijd :6-8 minutenPorties:3-4400g pakket Silver Fern Farms Lamb Stir - Fry2 el Thaise groene curry pasta (kies uw favoriete merk )300g sperziebonen , schoongemaakt200g peultjes , schoongemaakt1 rode paprika , in dunne plakjes½ kopje kokosroom2 tl vissaus1 tl bruine basterdsuikerfijn geraspte schil van 1 limoen1 el limoensap2 eetlepels neutrale oliezout , naar smaakom te serveren1 lente-ui , fijngesneden½ kop gehakte geroosterde pinda's2 el gehakte korianderblaadjesMeng lam met curry pasta en zet apart . Combineer bonen, rode peper , kokosmelk , vissaus , suiker en limoen schil en sap in een grote pot , deksel , breng aan de kook en laat gedurende 3 minuten .Terwijl de groenten koken , verhit de olie in een zware gebaseerde braadpan of wok . Seizoen lamsvlees met zout en roerbak op hoog vuur tot ze lichtbruin zijn ( 2-3 minuten ) . Voeg peultjes toe en roer 20-30 seconden te verwelken . Voeg lamsvlees en peultjes aan bonen en rode peper mengsel , werpen om kruiden naar smaak te combineren en aan te passen . Transfer naar een schaal en serveer direct , gegarneerd met lente-ui , pinda's en koriander en vergezeld van rijst en partjes limoen .
     Eet smakkelijk
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