субота, 11. јануар 2014.

Patlidžan ispod grila sa mocarelom


Sastojci
Patlidžan
Paradjz
Mocarela
maslinovo ulje 
1 češnjak belog luka
So i biber
Nekoliko strukova svežeg bosiljka
edit ne uyimajte u obzir pileće meso na slici to,sam tkodje koristila ali ne za ovaj recept


Prvo pripremimo iseckani bosiljak i beli luk u maslinovom ulju

Ovo ćemo koristiti da premažemo patlidžan ispod grila
Isečemo patlidžan na kriške

Isečemo mocarelu

Isečemo paradajz

Poredjamo patlidžan na pleh ,premažemo bosiljkom.belim lukom i uljem,koje smo ranije izmešali

Kada smo grilali u rerni oko 5 minuta sa nauljanom stranom dole
Okrenemo i ponovo premažemo uljem

Dodajte sada  i sečeni paradajz .Grilajte sve jos oko 4 minuta


Sastavimo sa mocarelom na vrhu


Za svega par minuta  još ispod grila i

Čiča miča i gotova priča tj patlidžan na sprat.Ovo se može jesti uz kuskus ,kao sendvič ili baš ovako Prijatno

Savet 13

Постави коментар
// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer