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Recept šalje : Verica Nikolić. Sretno!
Piletina sa sosom od višanja
Potrebno je :
1/2 kg belog (otkošćenog) pilećeg mesaIngredients :
1/2 kg of white (boneless) of chicken meat
250 g pitted cherries
50 ml sweet, dessert, wine
1 teaspoon corn flour
spices:
2 tablespoons curry sauce
1 teaspoon red, minced, pepper
1/4 teaspoon cinnamon
and:
oil
Preparation:
Chicken meat cut into four steaks. In a small bowl mix the curry sauce and red (cayenne), ground pepper. Add oil to yield a mixture with which it can be coated on the meat. Coated meat left to stand for one hour. Then on, little oil fry (over medium heat) to get a nice, rosy colour. Broiled meat keep warm, till the sauce is ready.
Sauce:
In small sauce pan put the thawed cherries (along with juice, that is left) , on the stove.
It's necessary :
1/2 kg of white (debunked) of chicken meat
250 g peeled cherry
50 ml sweet, dessert, wine
1 teaspoon density
spices:
2 tablespoons curry sauce
1 teaspoon red, minced, pepper
1/4 teaspoon cinnamon
and:
oil
Preparation:
Chicken meat cut into four steaks. In a small bowl mix the curry sauce and red (cayenne), ground pepper. Add oil to yield a mixture with which it can be coated on the meat. Coated meat left to stand for one hour. Then on, little oil fry (over medium heat) to get a nice, rosy color. Broiled meat keep warm while the sauce is ready.
Sos:
In small sauce pan put the thawed cherries (along with juice, that is left) on the stove.
put on the stove. Cook the cherry on medium heat. From the moment of boiling, cherry, cook for 15 minutes. In 50 ml of wine, stir cornstarch. Pour in sour cherries and cinnamon. Stir well and cook until the sauce thickens.
Serve the chicken with the sauce.
Huehner Fleisch mit Kirschen Sosse
Zutaten:
1/2 kg Weiß () von Hühnerfleisch
250 g geschälte Kirsche
50 ml süß, Dessert, Wein
1 Teelöffel Speissestaerke
Gewürze:
2 EL Currysauce
1 Teelöffel rote, fein gehackt, Pfeffer
1/4 Teelöffel Zimt
und:
Öl
Zubereitung:
Hühnerfleisch in vier Steaks schneiden. In einer kleinen Schüssel die Currysauce mischen und rot (Cayenne), gemahlener Pfeffer. Hinzufügen Öl eine Mischung zu bekommen, welche auf das Fleisch aufgetragen wird. Danach Fleisch für eine Stunde stehen lasen.. Dann auf, wenig Öl braten (bei mittlerer Hitze) bis es eine schöne, rosa Farbe bekommen hat.. Gebackenes Fleisch warm halten, während die Soße fertig ist.
Sosse:
Die aufgetauten Kirschen In kleine Soß Pfanne tun (zusammen mit Saft, der uebrig war) und Sauce Pfanne auf den Herd. Kochen Sie die Kirschen auf mittlerer Hitze. Von dem Moment des Kochens, Kirsche, 15 Minuten kochen lassen. In 50 ml Wein Speisse Staerke rühren, und kochew3n lassen bis die sosse fertig ist.
Servieren mit die Sosse
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