Kada želimo da brzo ispečemo pile ispod grila onda je ovaj metod najbolji.
Prvo celo pile dobro operemo, pa ga postavimo sa ledjima na gore
Oštrim nožem ili kuhunjskim makazama , držeći pile za trticu, zasečemo pored srednje kosti sa obe strane pileta.
Sada odstranimo providnu tanku kost, tako što prvo zasečemo oko nje, pa onda nožem vrlo lako ispod kosti sečemo dok je ne izvadimo.
Očistimo pile od suvišne masnoće.
Začinimo, ispečemo. Ovom je na 220 stepeni Celzija trebalo oko 30 minuta.
Prvo celo pile dobro operemo, pa ga postavimo sa ledjima na gore
Oštrim nožem ili kuhunjskim makazama , držeći pile za trticu, zasečemo pored srednje kosti sa obe strane pileta.
Sada odstranimo providnu tanku kost, tako što prvo zasečemo oko nje, pa onda nožem vrlo lako ispod kosti sečemo dok je ne izvadimo.
Očistimo pile od suvišne masnoće.
Začinimo, ispečemo. Ovom je na 220 stepeni Celzija trebalo oko 30 minuta.
3 коментара:
Draga Dzoli, tvoji recepti su zadivljujći.
Hvala puno!
Hvala tebi uvek imaš lepe reči za mene! Poljupčić i pozdrav tvojima
Постави коментар