Sastojci
350 g malo širih suvih rezanaca
2 ulupana jaja
3 kašike ulja
500 g mesa po izboru,sitno seckanog . Ja sam koristila govedje
2 iseckana češnjaka belog luka
Rukohvat rezanog kupusa
2 kašičice iseckanog svežeg korijandera
1 kašičica djumbira u prahu
1/2 šolje bistre supe
1 crni luk grubo isečen u kriške
1 šargarepa isečena na kolut
1 tikvica isečena na kolutove
1 Kašika Sambal (crvena čili pasta)
1 Kašika Ketjap Manis (Indonžanski sladak Soja Sos)
so i biber po ukusu
Skuvamo rezance, ocedimo i ostavimo sa strane.
Napravimo tanak omlet od jaja,isečemo na tanke štrafte i ostavimo i to sa strane
U dubokom tiganju ili woku, dobro zagrejemo ulje.
Dinstamo meso sa belim lukom, djumbirom .Dodamo bistru supu dok je meso gotovo, oko 7 minuta.
Zatim dodamo ostalo povrče i zaćine i sve pirjamo oko 15 minuta.
Na kraju umešamo rezance i pospemo sečenim omletom.
Kod mene nema finalne slike..prebrzo se pojelo tj možda sam i zaboravila da slikam ali ideja kako, je tu.
Нема коментара:
Постави коментар