Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

четвртак, 15. децембар 2011.

Venison goulash/Ree Goulash/Hirschgoulash


This is the last post from:Astal moje ravnice
I am very gratefull to thisversatile blogger for being my guest.Hope you have enjoyed.

I know you have tried almost all game and you are not indifferent.
This is a recipe  from Hunting Club Cookbook "Pheasant" from Begeč, which he gladlys hared with us ,his many years of experience in preparing wild game.
Thank you!
If the older deer, the meat should be allowed to  'age' in the marinade.
Deer meat is naturally very lean, so it is recommended to add pieces of baconslices, if grilling.


Ingredients:
2 to 2.5 kg of meat from venison or other game
2kg of onion
3-4 cloves of garlic
Pepper seed, bay leaf
salt
red pepper and sweet and hot
2.5 dl-cooked tomatoes
a little lemon

Procedure:
Finely cut onions.
Lightly brown in the fat or oil until it turns into a puree.
 Add Gamepreviously chopped .
Add bay leaf, salt and pepper.
Simmer over low heat in  own sauce.
You can add a little water.
Then add  to the meat finely chopped garlic and peppercorns.
Simmer over low heat with the addition of water if needed.
When the meat is half cooked, add tomatoes.
What is important-
Do not mix ,only slightly, if necessary, andcarefully.
Usually  shake pot ...:)
At the end add the red pepper and a little lemon juice.
Cooking time approximately 3 hours.















HUNTERS HUNTING SOCIETY "PHEASANT" from Begeč

*********
Dit is de laatste post van deze veelzijdige blogger Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben :Astal moje ravnice.Ik kan haar niet genoeg danke voor toestemming haar posts te gebruiken.En daarom dank ik haar.

Ik weet dat je bijna alle wild geprobeerd en je bent niet onverschillig.
Dit is een recept uit Hunting Club Cookbook "Pheasant" uit Begeč, die hij graag met ons deelt;, zijn vele jaren ervaring  bij de voorbereiding van wild.
Dank je wel!
Als de Ree ouder is, moet het vlees worden toegestaan ​​om in de marinade zachter te worden.
Hertenvlees is natuurlijk erg mager, dus het is aangeraden om stukken spek toe te voegen, indien grillen.
Ingrediënten:
2 tot 2,5 kg vlees van Ree/Hert of ander wild
2kg  ui
3-4 teentjes knoflook
Peper zaad, laurier
zout
rode paprika en zoete en hete
2,5 dl-gekookte tomaten
een beetje citroen

Bereiding:
Fijngesneden uien.
Licht bruin in het vet of de olie totdat deze overgaat in een puree.
 Vlees toevoegen, eerder gesneden.
Voeg laurier, zout en peper.
Sudderen op een laag vuur in eigen saus.
U kunt een klein beetje water toevoegen.
Voeg vervolgens tot het vlees fijn gehakte knoflook en peperkorrels.
Sudderen op een laag vuur met de toevoeging van water indien nodig.
Als het vlees half gaar is, voeg tomaten.
Wat is belangrijk-
Niet roeren, alleen een beetje, indien nodig, en voorzichtig.
Meestal schudden pot ...:)
Aan het eind toe t voegen de rode peper en een beetje citroensap.
Kooktijd ongeveer 3 uur.

*****
Dies ist die letzte Post von diesem vielseitigen Blogger Ich hoffe es hat Ihnen gefallen:Astal moje Ravnice .Ik kann  Ihr nicht genug danken für ihre Erlaubnis,Beiträge zu gebracuchen

Ich weiß, Sie versuchten fast jedes Wild, und Sie sind nicht gleichgültig.
Dies ist ein Rezept aus Hunting Club Cookbook "Fasan" aus Begeč, die er gerne mit uns teilt, dasind viele Jahre Erfahrung in der Zubereitung von Wild.
Danke!
Wenn der Hirsch  älter ist, muss das Fleisch in der Marinade  zu erweichen.
Hirschfleisch ist natürlich sehr mager, so empfiehlt es sich, Speck hinzufügen, wennGrillen.

Zutaten:
2 bis 2,5 kg Fleisch von Hirsch / Reh oder andere Wildtiere
2kg Zwiebeln
3-4 Knoblauchzehen
Pfeffer Samen,Lorber Blatt
Salz
Paprika  süß und heiß
2,5 dl-gekochte Tomaten
ein wenig Zitrone

Zubereitung:
Gehackte Zwiebeln.
Hellbraun in Fett oder Öl, bis es zu einem Püree verwandelt.
  Fügen Sie Fleisch, zuvor geschnitten.
Lorbeerblatt, Salz und Pfeffer, würzen.
Simmer bei schwacher Hitze in eigene Sauce.
Sie können ein wenig Wasser zufuegen.
Dann fügen Sie das zum Fleisch fein gehackten Knoblauch und Pfeffer.
Simmer bei schwacher Hitze unter Zugabe von Wasser, wenn nötig.
Wenn das Fleisch halb gekocht ist, fügen Sie Tomaten.
Was ist wichtig-
Nicht rühren, nur ein bisschen, wenn nötig, und vorsichtig.
In der Regel schütteln Topf ...:)
Ganz am Ende hinzufügen, die roten Pfeffer und etwas Zitronensaft.
Kochzeit ca. 3 Stunden.

Von selben Blog gibt es noch viel mehr 
More from teh same blog
Meer van dezelfde blof

Beer goulash,Bier Goulash
Yoghurt Cake/Joghurt taart/Yogurt Kuchen



Carrot Kuglof/Peen Kuglof, Karotten Kuglof

2 коментара:

Grandma Bonnie је рекао...

I am looking forward to trying this recipe. I have not ever made venison.

Unknown је рекао...

Uvek ogladnim kad bacim pogled na tvoj blog :)

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer