Turn off for: Croatian
Baklava sa keksom i čokoladom
Sastojci
500 g kora za pitu,250 g čokolade,250 g mlevenog keksa,250 g
margarina,300 ml vode,500 g šećera
500 g kora za pitu,250 g čokolade,250 g mlevenog keksa,250 g
margarina,300 ml vode,500 g šećera
Piprema
Redjati tri kore,jednu preko druge i svaku posuti rendanom ćokoladom i
mlevenom plazmom.
Uviti rolat i redjati u nepodmazan pleh.Praviti
rolate dok se ne potroši materijal.Zatim ih isecći na parčad duzine 10
cm.Odozgo narendati margarin i peci na 180 stepeni dok ne dobiju lepu
boju.Od vode i secera napraviti šerbet i ostaviti da se ohladi pa
preliti vruće rolnice
rolate dok se ne potroši materijal.Zatim ih isecći na parčad duzine 10
cm.Odozgo narendati margarin i peci na 180 stepeni dok ne dobiju lepu
boju.Od vode i secera napraviti šerbet i ostaviti da se ohladi pa
preliti vruće rolnice
Ivana Pešić
Нема коментара:
Постави коментар