- Kako smo u sezoni lova, često jedemo divljač pa ovaj jednostavan recept ide kao fantastičan sastojak uz to.
- Brzo i jednostavno za napraviti i osim uz divljač vrlo je ukusno uz bilo koje pečenje i kobasice.Ostatak (ako vam ostane), možete čuvat, i u dobro zatvorenoj tegli, nekoliko nedelja u frižideru
- 1 Kašika maslinovog ulja
- 600 g crnog luka, isećenog na tanke režnjeve
- 2 grančice svežeg timijana
- 2 kašike braon šečera
- 2 Kašike Balzamik sirćeta (ja sam koristila belo balzamik sirće)
100 ml vode
U tiganju zagrejemo ulje na srednjoj vatri pa dinstamo luk sa timijanom, oko 20 minuta , mešajući s vremena na vreme.
Dodamo šečer i mešamo oko 3 minuta , dodamo balzamik i vodu i dinstamo još desetak minuta.
Нема коментара:
Постави коментар