субота, 11. јануар 2014.

Doručak iz tiganja


Potrebno je

6 kriški slanine
6 ulupanih jaja
6 malih svinjskih kobasica
6 čeri pardjza
12 malih šampinjna
1 mali crni luk ,sitno iseckan
1/2 šolje izrendanog kačkavalja
so i biber
1 struk zelenog luka


Priprema

Prvo pečemo kobasice na srednjoj temperaturi oko 5 minuta
Prvo pečemo kobasice na srednjoj temperaturi oko 5 minuta


Zatim dodamo slaninu,sitno iseckani luk i šampinjone i pečemo još 5 minuta 
Sada iscedimo višak masnoće, rasporedimo sve sastojke ravnomerno,smanjimo  temperaturu i sipamo umućena jaja.

Malo jaja viljuškum promešamo dok se ne učvrste,oko 2 minuta
Zatim sklonimo sa šporeta, pospemo kačkavaljem i iseckanim zelenim lukom
Stavimo pod   vruć gril u rernu da se zapeče i serviramo .Prijatno



Savet 11
Ako na dno tiganja u kome ćete peći jela koja sadrže jaje, prvo pospete malo soli jaja se neće zalepiti za tiganj.

Нема коментара:

Постави коментар

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer