Potrebno je:
1 Kineski kupus
1 parče govedine, oko 1 kg
Riblji sos
Pirinčano sirće
Sos od soje
Jedan mala čili paprika
Pistacije
Čeri paradajz
Šećer od palme
Sok od jedne limete
So
Peršun
Meso iseckamo i pečemo na jakoj vatri.Samo nekoliko minuta svaku stranu.Dok se peče ne okrećemo stalno,samo jednom.
Meso je najbolje ne pretrpati u tiganju da se en bi parilo umesto peklo.
Kad je gotovo stavimo na tanjir na koji smo stavili kuhinjski papir da se mast iscedi
U medjuvremenu iseckamo sitno kineski kupus i začinimo sa marinadom .Dodamo i ostae začine kao i sitno iseckani pistacio.Količine u marinadi nisam spominjao ,najbolje je to kako je pravite ,posebo u činiji malo sipati pa dodavati ,prema ukusu.Šečer od palme morate rendati,on je jako tvrd.Ja sam dodao jos i malo krastavaca
Prijatno
Нема коментара:
Постави коментар