Šta smo sve nasledili od naših baka. Divne recepte za koje one nisu mogle ni da sanjaju d aće jednom biti spremljeni s aegzotičnim zalinima. Ovaj recept stiže od Jasminke Rakić za našu Nagradnu Kuligru, Najbolji Recept sa začinom Ras El Hanout. Igra je otvorena za sve do 10 Juna!
Domaću

Za to vreme sam oljuštila domaći krompir (iz moje bašte) isekla na komade, posula Vegetom i kašičicom začina i njih ostavila poklopljene da odstoje 30-40 minuta.
Kada je meso skoro gotovo, dodala sam krompir i vratila u crepulju da se sve zajedno dopeče, još oko 30 minuta
Vreme sam pametno iskoristila za salatu sa krastavcem, paradajzom, papričicom, lukom crnim i belim i nekoliko listića rukole (sve iz bašte
A užitak ne bi bio pravi bez hleba iz pekare i domaće šljivovice ( iz sopstvenog podruma

Нема коментара:
Постави коментар