Translate

Dzoli volinet.kuvar

Sugar and spice and all things without price

недеља, 28. јун 2015.

Govedja obrazina * Beef cheeks


Ja sam poklonik upotrebe svakog dela mesa životinje, Kako smo mi takvi retki, ovo uvek moram kod mog mesara da naručim.A meso je toliko ukusno da se topi u ustima



Sastojci
6 šoljaBistre govedje supe
3 Kašike Maslinovog ulja
½ šoljeIseckane šargarepe
½ šoljeIseckanog luka
½ šoljeIseckanog celera
3Čena iseckanog belog luka
1 Kašika Paradajz pire
2 šoljeCrvenog vina
1Lorberov list
4 grančiceSvežeg timijana
1 grančica Svežeg ruzmarina
1.2 kgGovedje obrazine
1 Kašika Soli



Priprema

Meso polijemo vinom i začinima i ostavimo preko noći da se marinira


Prodinstamo crni i beli luk pa ispećemo komade obrazine, koje smo uvaljali u brašno

Zatim dodamo supu, povrće, paradajz pire i  marinadu. Poklopimo i kuvamo 2.5 sata na temperaturi od  200 stepeni Celzija



Serviramo sa krompir pireom i zelenom salatom


Нема коментара:

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer