Sastojci
- 500 g govedjeg mlevenog mesa
- 4 ljute kobasice
- 1 Kašika taco zaćina*
- Rukohvat spanaća, grubo isečenog (ja sam umesto spanaća koristila cavalero nero)
- 1šolja kukuruza
- 1 konzerva sečenog paradajza
- ½ šolje paradajz pirea
- 2 šolje rendanog kačkavalja
- 1 šolja dugo zrno pirinča, nekuvanog
- 2 šolje pileće bistre supe
- 2 Kašike sveže iseckanog korijandera
Priprema
- Predgrejemo rernu na 180 stepeni Celzija. U velikom tiganju (ja u voku) propečemo meso na srednjoj temperaturi,, oko 5 minuta. Namastimo vatrostalnu posudu.
- Dodamo spanać,kukuruz,seckani paradajz, paradajz sos i 1/2 količine sira.Mešamo
- Dodamo pirinač i bistru supu i sve dobro promešamo.
- Prespemo sve u vatrostalnu posudu i pospemo ostatkom sira
- Pečemo oko 45 minuta.
- Pospemo isitnjenim korijanderom
Recept za kako napraviti Taco zaćin sam postavila ovde
Jedemo uz avokado i čaša crnog piva je baš prijala uz to
Jedemo uz avokado i čaša crnog piva je baš prijala uz to
Нема коментара:
Постави коментар