Uvek rado jedemo ovu supu.Uz parče domačeg hleba to je dovoljno za ručak. Pored sastojaka koje sam izlistala možete koristiti još i pasulj i grašak.
Sastojci
1 Kašika maslinovog ulja
2 čena iseckanog belog luka
1 veliki iseckan crni luk
4 šolje bistre supe
2 isečene šargarepe
2 štapiča celera, iseckani
1 krompir iseckan na kocke
1 šolja kupsa. isečenog
3/4 šolje sitne paste
1 konzerva celog paradajza
2 Kašike iseckanog svežeg peršuna
1 kašičica oregano
1 Kašika seckanog svežeg bosiljka
so i biber po ukusu
Nekoliko Kašika sveže rendanog parmezana.
Priprema
Zagrejemo ulje i prodinstamo luk i beli luk. Dodamo iseckano povrće i začine. Nalijemo bistru supu. Pustimo da provri dodamo pastu, smanjimo temperaturu i krčkamo 40 minuta. Pre serviranja pospemo parmezanom
Нема коментара:
Постави коментар