недеља, 6. април 2014.

Fritirano Pile ,marinada Garam Masala


Indijsku hranu volim jako.imam nkoliko prijateljica iz Indije pa se učim,mada više od njihovih mama

Ovo ej jednostavno ako imate začin Garam Masala koji možete I sami napraviti od
 zrna .korijandera,kima,djumbira,zrna crnog bibera,kardamoma.karanfilića.cimeta I suvog lista lorbera
Ovo sve izmeljete fino I eto vam izvrsnog začina




Oko 500 grama belog pilećeg mesa isečemo na kocke I utrljamo malo ulja I Garam Masala začina.
Ostavimo u frižideru oko pola sata



U woku ili dubljoj šerpi naspemo ulja za fritiranje

Dobro zagrejemo,ono da se puši
Zatim pažljivo spuštamo komade piletine I fritiramo dva do tri minuta
Izvadimo na kuhinjski papir da se ocede

Serviramo sa kriškama limete I crnim lukom

 Pics courtesy antoniraj

Нема коментара:

Постави коментар

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer