Milsim da nema ništa tako dobro kao bogata čorba.Bar mene uvek oraspoloži.Kad pravim jagnjeću čorbu ,kako ne koristim najskuplje jagnjeće meso, a nemam često vemena da satima kuvam,ja to sve fino naslažem sa povrćem i začinima u vatrostalnu posudu sa poklopcem I u rerni za sat vremena na 220 stepeni Celzija proizvedem fantatsičan ručak.Moj tata obično voli da sipa malo sirčeta a ja da pojedem i hleb uz to.
Translate
Dzoli volinet.kuvar
среда, 2. април 2014.
Bogata jagnjeća čorba
Milsim da nema ništa tako dobro kao bogata čorba.Bar mene uvek oraspoloži.Kad pravim jagnjeću čorbu ,kako ne koristim najskuplje jagnjeće meso, a nemam često vemena da satima kuvam,ja to sve fino naslažem sa povrćem i začinima u vatrostalnu posudu sa poklopcem I u rerni za sat vremena na 220 stepeni Celzija proizvedem fantatsičan ručak.Moj tata obično voli da sipa malo sirčeta a ja da pojedem i hleb uz to.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
2 коментара:
milina jedna i gledati, kamoli jesti!!!
Volemo svi,narocito Cali ona je corbaros pravi.Srce kao velika;)
Постави коментар