субота, 1. март 2014.

Piletina sa pečenim povrćem





Uvek omiljeno kod nas.I  pletinu zbog toga što imamo naše kokoške rado jedemo.Povrće je takodje iz baste.Šta da vam  pričam uživanje




Sve lepo poslažemo u tepsiju.Povrče koje sam koristila su tikvice,paradajz šampinjoni(oni nisu iz moje baste ,već sa pijace) I žuta paprika Babura
Piletina je uvaljana u malo brašna sa parmezanom




Pečemo na 200 stepeni Celzija 30 minuta




Serviramo uz salatu.Ja sam koristila krastavac






2 коментара:

  1. Ovo izgleda savršeno, a sigurno je i veoma ukusno.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман2. март 2014. 10:51

    Eh piletinu posebno volimo da jedemo I srecom da ima kokoski po basti,masa:)Pozdravcitj:)

    ОдговориИзбриши

// Pinintrest on image Pinintrest on image Social footer