Obožavam Sobu rezance.Bez problema ih mogu jesti samo sa dodatkom malo putera.U ovakvoj kombinaciji koju sam ovde napravila naravno još su bolje.U Japanu imaju posebne resttorane u kojima služe samo Sobu rezance,domaće.Ja sam moj recept prilagodila Mediteranu
Potrebno je
400 grama pilećeg belog mesa
200 gram braon šampinjona
Nekoliko duguljastih paprika,Ja sam na pijaci našla ove mini.
1 glavica crnog luka
2 češnjaka belog luka
50 grama zelenog graška u ljusci
1 paradajz
So,Biber
i
1 pakovanje Sobu rezanaca
Naravno ako ne možete nabaviti Sobu rezance možete koristiti I druge
Povrće iseckamo I propržimo-Grašak I paradajz dodamo tek kasnije.
Skuvamo U dosta zasoljene vode Sobu rezance.Njima ne treba duže od 8 minuta
Sada dodamo I zeleni grašak I paradajz u tiganj
Sledi pileće meso
Sve u s svenu za dvadesetak minuta imate divan ukusan tanjir .I ja naročito mnogo Sobu rezanaca
Tvoji recepti su zaista pravo otkriće.
ОдговориИзбришиHvala Sne\ana,ja jo[ uvek sa nestrpljenjem očekujem tvoje I čerkine recepte za Nagradnu Igru Tradicionalno Srpski.
Избриши