Shimeji(beech Mushroom)
Shimeji su malo gorki kao sveži ali kad ih spremiš to se više ne oseča.Inače ja koristim celu pečurku samo odsečem kraj.Može se još koristiti i u supama ili grilovati uz meso.1 kašičica izrendanog djumbiratanko isečen zeleni luk i ljuta paričica ako voliš
- Iseci pileće grudi na vrlo tanke komade.U činiji mariniraj sa soja i oyster sosom, biberom,gustinom i šećerom oko 15 minuta
Dodaj piletinu i prži mešajući,2 do 3 minuta. Smanji na srednju toplotu I dodaj djumbir i beli luk. Mešaj i prži još jedan minut.Jedan od recepta bi bio ovajOko 600 gram pilećih grud
Pola kasicice soja sosaiSveže mleven crni biber
Pola kasičice gustina
Naprstak sećeraJedno pakovanje beech mushrooms.Kod nas se pakuju u 250 grama
1 kašika ulja1 češnjak belog luka 1 kašika Oyster sosa ,u azijskoj radnji toga ima
pokma zasto se ovako u zadnjih nedelju dana tekst uvek izmesa:((
ОдговориИзбришиKako finoo izgledaju!
ОдговориИзбришиPozz.
Ovakvu vrstu jos nisam probala, ali obzirom da su mi se svidjale sve prethodne sorte, ne sumnjam da bih i ove voljela! Odlican recept.
ОдговориИзбришиIzgleda fino
ОдговориИзбришиNisu mi poznate ove pečurkice, ali fino deluje;))) Pečurke i piletina su mi medju favoritima... Pozzz
ОдговориИзбришиObožavam piletinu u kombinaciji sa pečurkama (ja obično koristim šampinjone ili bukovače) a ovaj tvoj recept je fantastičan. Pozdrav od Zore!
ОдговориИзбришиbas bi mi sad prijale ovako spremljene...uf osecam glad
ОдговориИзбришиI ja ih obožavam posebno sa belim mesom!
ОдговориИзбриши@Zora ja bukovacu zovem sumska snicla i paniram je ibas je tako i jedem kako dodatak umesto mesa;)
ОдговориИзбришиMMMM, Mljac:)
ОдговориИзбриши